INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Viikon Into-yrittäjä: Janne Jämsen

Uutinen   •   Loka 17, 2017 08:10 EEST

Viikon Into-yrittäjäksi ensi viikoksi saapuu monialayrittäjä Janne Jämsen, joka allekirjoituksessaan käyttää näitä kaikkia yritysnimiä: Digisem/Mellakka Ent/Westside Events Oy.

Mitä odotat Into-visiitiltä?

Odotan hauskaa viikkoa uusissa ympyröissä ja tapaamisia uusien ihmisten kanssa. Edelleenkin aika paljon yksikseni asioita toimistolla pyörittäessä on mukavaa saada vähän ulkopuolisten asiantuntijoiden näkökulmaa omiin ajatuksiin ja visioihin. Tavoitteena totta kai ottaa mahdollisimman paljon irti visiitistä ja sparrata omia ideoita ja kehittää uusia kontakteja avoimin mielin!

Ja ettei homma mene liian vakavaksi, niin kyllähän tossa suunniteltiin alustavasti jo jotain pikkujoulu-bileitäkin Framille loppuvuoteen!


Mikä on ajankohtaista yrityksessäsi/työssäsi?

Tarkoituksena toki aina on kasvattaa kuvioita, mutta nyt se olisi oikeastikin seuraavana askeleena edessä. Esimerkiksi tapahtumien kanssa meillä on nyt todella hyvä tuote ja se pitäisi paketoida fiksusti ja myydä ympäri Suomen. Saada se meidän tuoma lisäarvo esiin, niin että se on helppo asiakkaan ostaa hyvin mielin!

Paljon olen joutunut tekemään sen kanssa töitä, että olen oppinut ottamaan ja ylipäätään löytänyt ympärille hyviä ihmisiä jakamaan vastuuta ja hommia. Mielestäni hyvä yhteistyöverkosto on yrittämisessä kaikki kaikessa. Kaikkea ei tarvitse, eikä pysty eikä osaa tehdä itse. Kun onnistuu delegoimaan sopivasti, niin työstä tulee tehokkaampaa ja mahdollistaa minulle myös useammassa yrityksessä toimimisen.


Mitä yrityksesi tekee?


Olen mukana useammassakin yrityksessä. Tulee lähdettyä mukaan kaikkeen kiinnostavaan, vaatteiden suunnittelusta yrityksien verkkomainonnan kautta festareiden tekemiseen. Oma toiminimeni Digisem tarjoaa laajalla skaalalla mainostoimistopalveluita suoraan yrityksille ja alihankintana mainostoimistoille. Mukavaa vastapainoa toimiston arkeen tuovat erilaiset klubi-tapahtumat ja konseptit, joita toteutetaan ympäri Suomen. Pystymme tarjoamaan yökerhoille avaimet käteen -periatteella ammattimaisen markkinoinnin ja brändäyksen ja lisäksi buukkaamme esiintyjät ja hoidamme tekniikan.

Tarkoituksena olisi lähitulevaisuudessa kasvattaa myös yritystapahtumien prosentuaalista määrää toteutettavista tapahtumista. Matkan varrella on kertynyt paljon näyttävää tekniikkaa ja erikoisosaamista!

Olen yhtenä omistajana myös Westside Events Oy:ssä, joka toteuttaa lähinnä isompia urbaaniin musiikkiin keskittyviä festivaaleja, kuten Oulussa ensi kesänä kolmatta kertaa järjestettävän Hoodfestin. Meillä on todella hyvä tiimi ja ollaan saatu kuviot oikein hyvään alkuun ja suunnitelmissa on monenlaista mielenkiintoista tapahtumaa! Näiden lisäksi olen yrittäjänä mukana myös Laaka Media Oy:ssä joka on keskittynyt mm. eri tapahtumien markkinointiin ja viestintään.

Onhan tässä monta firmaa, mutta kaikki kuitenkin tukevat vahvasti toisiaan ja pyörivät aika pitkälle tapahtumien ja markkinoinnin ympärillä.


Miten yritykselläsi menee?

Kyllähän tässä menee ihan hyvin. Olen saanut alkuvuosien jälkeen sopivan stabiilin tilan. Eikä ole enää kaikki munat samassa korissa, vaan on sopivasti hajautettu toimintaa ja useampia pieniä puroja. Aina kiinnostaisi saada kuvioita isommaksi ja lähteä kasvattamaan businesta ja suunta on tässä selkeä. Siinä sitä onkin varmasti haastetta tuleviksi vuosiksi!

Mikä on viikon Into-yrittäjä?

Idea on yksinkertainen. Yrittäjä tulee noin viikoksi Inton tiloihin Framiin tekemään omaa työtään. Jos hän on yksinyrittäjä, hän saa viikoksi työyhteisön. Lisäksi hän saa tilaisuuden keskustella intolaisten kanssa oman bisneksensä kehittämisestä. Toivottavasti hän saa myös Inton toiminnasta ja palveluista uutta tietoa, jota voi hyödyntää myöhemmin.

Into puolestaan saa hyvän uuden tavan tutustua aiempaa intensiivisemmin alueen yrittäjiin, tietoa yrittäjien tarpeista ja toiveista, ulkopuolista näkemystä asioihin ja yrittäjän osaamisalasta riippuen konkreettista apua.

Innostuitko seuraavaksi Into-yrittäjäksi?

Ota yhteyttä: Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko@intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.