INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

​Meltexille Seinäjoelle ketjun 9. myymälä

Uutinen   •   Maalis 19, 2018 09:00 EET

Antti Lämsä tuli Seinäjoen myymälän vetäjäksi Jyväskylästä.

Kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja Meltex avaa yhdeksännen myymälänsä Seinäjoelle 26. maaliskuuta. Entisiin Byggmaxin tiloihin Pohjan liikekeskukseen avautuva myymälä sijaitsee erinomaisella liikepaikalla.

- Etsimme sopivaa paikkaa tovin ajan. Tämä on tarpeisiimme täydellinen. 9000 neliön tontilla on hallia yhteensä 1600 m2. Paikka näkyy hyvin sekä vieressä kulkevalle kantatielle että ympäröivälle teollisuusalueelle. Niin tavaraa tuovien rekkojen kuin asiakkaiden on tähän helppo tulla, myymäläpäällikkö Antti Lämsä kehuu.

Seinäjoki oli nopeasti kasvavalle Meltexille selkeä laajentumisen suunta. Nykyiset myymälät toimivat Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kempeleessä.

- Tässä on iso markkina-alue ympärillä.

Meltex tekee ammattilaiskauppaa. Tarjolla ovat omien tehtaiden putket ja kaivot sekä itse maahantuodut rakennustarvikkeet.

- Valttimme onkin se, että tarjoamme koko ketjun valmistuksesta, maahantuonnista, varastoinnista ja jälleenmyynnistä aina myymälöihin ja toimituksiin asti. Asiakas on aina tekemisissä tehtaan edustajan kanssa, kun juttelee kenen tahansa meltexiläisen kanssa. Samanlaista toimijaa ei ole toista.

Myymälöiden lisäksi Meltexillä on kuusi kaivoyksikköä ja kolme putkitehdasta. Tehtaat sijaitsevat Kempeleessä, Jyväskylässä, Kuhmoisissa, Sipoossa, Turussa ja Keuruulla.

- Saimme juuri Jyväskylään 3000 neliötä uutta tuotantotilaa. Tällä hetkellä tuotantokapasiteetti riittää.

Into Seinäjoki oli Meltexin apuna toimitilojen etsimisessä.

- Tarjontaa oli hyvin, mutta erikoistarpeidemme takia etsintä kesti jonkin aikaa. Lopputulos oli kuitenkin erinomainen, Lämsä toteaa.


Meltex Oy
-
Liikevaihto 72 Meur
- Työntekijöitä 230
- Perustettu 1993
- Pääomistaja Etola-yhtiöt
- 9 myymälää, 9 tehdasta

Kiinnostuitko sijoittumiseen liittyvistä palveluistamme? Ota yhteyttä jukka.pajunen(at)intoseinajoki.fi tai 044 418 1215. 

Vapaat toimitilat näet keskitetysti osoitteesta http://toimitilat.seinajoki.fi/

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.