INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Inton uutisissa suomenmestaruus, elinvoimaa, aivoystävällisyyttä...

Uutinen   •   Touko 24, 2019 12:22 EEST

Seinäjoelle kultaa kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa

Avaruuden pääkaupungin brändilanseeraus ja Taivastelija-rekrytointikampanja noteerattiin ykkössijalla kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa. Palkinnot jaettiin Kuntaliiton Piiri-tapahtumassa Espoossa keskiviikkona. 

"Rohkea markkinointioivallus, joka sopii hyvin mielikuvaan Pohjanmaasta ja pohjalaisista. Jatkaa myös hyvin Komia-brändin tiellä. Näyttävä kampanjamateriaali ja taivastelija-operaatio sopivat tarkoitukseen ja kiinnittivät huomiota, ja ennen kaikkea hullu idea on tuonut budjettiin nähden erinomaisesti julkisuutta kansainvälisestikin," tuomariston palautteessa todetaan.

Lue lisää Kuntaliiton tiedotteesta

Seinäjoki sinnitteli kaupunkikeskustojen elinvoimamittauksessa 

Keskustojen elinvoima laski Suomessa vuoden aikana liki 8 prosenttia. Seinäjoen lukua voi pitää torjuntavoittona. Vuonna 2018 luku oli 2,7, nyt 2,6. Elinvoimamittauksen tulokset julkistettiin tänään.

- Luvut ovat suhteellisen hyvät ottaen huomioon, että keskustassa on vielä iso rakennusprojekti kesken. Ideaparkin avautuminen loppuvuodesta 2019 vaikuttaa väistämättä keskustan elinvoimaan negatiivisesti ainakin väliaikaisesti. Toisaalta muutama keskustan liiketila on täyttymässä kesän aikana, mikä antaa viitteitä siitä, että keskusta on jatkossakin houkutteleva, kaupunkikeskustan kehittäjä Niina Koskipalo Into Seinäjoesta toteaa.

Lue lisää 

Ensimmäisillä Pohjanmaan teollisuusmessuilla hyvä kuhina

Pohjanmaan Teollisuus 2019 -messut Seinäjoki Areenassa viime viikolla keräsivät hyvän osanoton sekä näytteilleasettajia että vieraita. Into oli messuilla vahvasti mukana omalla osastolla ja ohjelmassa. 

- Inton näkökulmasta erinomainen tapahtuma. Tapasimme sekä täkäläisiä yrityksiä että potentiaalisia sijoittuvia yrityksiä. Jaoimme tuoretta Teknologiaosaamista-esitettä, jossa on tiiviissä paketissa yli 30 alueemme sopimusvalmistajaa. Toivottavasti messut järjestetään uudelleen täällä Seinäjoella. Areenaan mahtuu vielä enemmänkin näytteilleasettajia, Jukka Pajunen kommentoi. 


Kasvuskanneri haistoi yrityksille monta kasvun paikkaa

Uusia kanavia asiakashankintaan, uusia ideoita tuotteen tai palvelun kehittämiseen, oppia pitchaukseen eli myyntipuheeseen, hyödyllisiä yritysverkostoja, uudenlaista näkyvyyttä. Lisää kauppaa! Näin kommentoivat yritykset huhtikuun lopussa päättyneestä Inton Kasvuskanneri-hankkeesta saamiaan eväitä.

Lue lisää

Nappaa blogista 10 vinkkiä onnistuneelle vientimatkalle

Toteutimme alkuvuodesta yhdessä eteläpohjalaisten yritysten kanssa vienninedistämismatkat Ruotsiin ja Norjaan. Järjestäjäporukalla reissujen oppeja pohtiessamme totesimme taas vanhan viisauden ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!” pitävän täysin paikkansa. Kokosimme muutaman pointin erityisesti matkojen etukäteisvalmistelun tueksi.

Lue blogi täältä

Poimi tuoreet myyntiliidit Euroopan markkinoilta

Lue lisää 

Pari tapahtumaa vielä ennen kesätaukoa

Digikuntoon! ti 11.6.2019 klo 9-11.30, Frami D, Mega. Miten kohtaat uudet ja potentiaaliset asiakkaat verkossa? Miten asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut? Yhteistyössä toteutetun tilaisuuden puhujina toimivat Fonectan asiantuntijat. Tilaisuus on maksuton ja klo 8.30 alkaen tarjolla aamupala. 

Ilmoittadu mukaan tästä 

Aivoystävällisen työnteon tavat, ti 18.6. klo 13.30-15.30 Frami D, Ravintola Idea. Aivotutkija Minna Huotilaisen aiheina tilaisuudessa mm. työn murros ja uudet tekmisen tavat. Hän vinkkaa meille käytännön keinoja mm. keskittymiskyvyn elvyttämiseen ja työssä jaksamiseen aina. 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.