INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Frami-tiedote: Paistinkääntäjä Pukkinen ja lapset Framilla

Uutinen   •   Marras 13, 2019 10:26 EET

Juveneksen uutena keittiöpäällikkönä aloittanut Joni Pukkinen

Framin Komia- ja Idea-ravintoloiden uutena keittiöpäällikkönä on aloittanut Joni Pukkinen. Pukkinen siirtyi Framiin Juurella-ravintolasta. Koko tähänastisen uransa iltaravintoloiden kokkina työskennellyt mies on kolmen alle kouluikäisen lapsen isä, joten nyt on aika mennä perheen ehdoilla.
Tuleeko Framiin nyt a’la carte -lounasannokset, kun keittiötä johtaa viralliset paistinkääntäjien Chef Rotisseur -käädyt saanut mies?
- Pikkupinseteillä ei Framissa askarrella eikä noutopöydästä luovuta, koska lounastajamäärät lasketaan sadoissa, Pukkinen naurahtaa. Ensimmäiseksi kädenjälkeni näkynee juhlatarjoiluissamme, mutta varmasti jotain omaa ideaa voi tuoda myös lounaille.
Yksi tavoite on selvä:
- Haluan, että jokaiselle lounastajallekin jää meiltä lähtiessään sekä hyvä olo että hyvä mieli. 

Framilaisten perinteinen joulupuuro 17.12.

Joupuluuro kaikille framilaisille ravintola Komiassa tiistaina 17.12.2019 klo 8.30-9.15 välisenä aikana. Tule mukaan ja nappaa kollegasikin. 


Ota lapsi töihin -päivä 22.11.2019!

Frami on nasta työpaikka! Tarjoamme kaikille Ota lapsi töihin -päivänä Framissa “työskenteleville” lapsille jäätelöt Ravintola Ideassa klo 11-13 välillä. Tutustu valtakunnalliseen teemapäivään tarkemmin täällä.

Framin kiinteistönhoidon palveluajat

Framin asiakaspalautteessa on toivottu vakioituja palveluaikoja, jolloin kiinteistönhoitajat olisivat aina tavoitettavissa esimerkiksi kulkutunnisteiden hakua varten. Jatkossa kiinteistönhoitajat päivystävät C-osan ykköskerroksessa (huone C144) sijaitsevassa palvelupisteessä jokaisena arkipäivänä klo 12-13 ja klo 15-16. Muissa tapauksissa sopimuksen mukaan! Tervetuloa!

Kutsu 404 kaveriasi Framin auditorioon

Marika tässä hei! Mulla on avaimet Seinäjoen parhaaseen auditorioon ja nyt kutsun sinut sinne. Sinä puolestasi voit kutsua mukaan 404 kaveriasi!
Moni on tykännyt hurjasti: "Valitsimme Framin, koska se oli hyväksi havaittu aiemmilta kerroilta: sopivan kokoinen auditorio, tarpeeksi isot aulatilat cocktail-tilaisuutta varten, hyvät p-alueet, hyvä ruoka." Anna Koskinen, Tapahtumatuottaja, Funmedia Oy.
Ai ei ole 400:aa kaveria? Kutsu sitten vaikka 90. Ei ongelma. Auditoriossa on väliseiniä.
Varaa heti: kokouspalvelut@frami.fi

Mikäli Framissa työskentelevä kollegasi ei vielä ole Frami-tiedotteen piirissä, hän voi ilmoittautua jakelulistalle osoitteessa jaana.paavola@intoseinajoki.fi.

Seuraathan Framia myös Facebookissa @framiseinajoki ja Instagramissa @framiseinajoki

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.