INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Food Business Summitissa luvassa 40 asiantuntijapuheenvuoroa ja useita yritysten lanseerauksia

Uutinen   •   Kesä 06, 2017 08:10 EEST

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Food Business Summit järjestetään tänään, huomenna ja ylihuomenna Seinäjoella entistä runsaampana ja monipuolisempana. Uutuutena ohjelmassa ovat varsinaista seminaaria edeltävät innovaatiokierrokset maakunnan yrityksiin ja osaamiseen. Uutta on myös matchmaking -osio, jossa potentiaaliset kumppanukset treffaavat.

Summitin teemoja ovat ruokakokemus, alustatalous, uudistuva ruokabisnes ja vienti. Sytykkeitä tarjoaa tänäkin vuonna lähes 40 asiantuntijaa.

- Runsaassa ohjelmassa punainen lanka on koko ajan bisneksessä. Miten koko ruokaketjuun syntyy uutta liiketoimintaa tai miten kehitetään nykyistä. Luvassa on useampia yritysten lanseerauksia. Esimerkiksi AgrobioHack-kisan voittaja Futuriot esittelee pilvipalveluaan ja ohjelmistotalo Fatman Oy lanseeraa uuden, kaikenkokoisille yrityksille suunnatun palvelun, summitin pääorganisaattori Päivi Alaniska Into Seinäjoesta kertoo.

Torstaiaamupäivän yrityspuheenvuoroissa kuullaan Alaniskan mukaan erinomainen esimerkki koko tapahtuman tavoitteesta. Siitä, että yrittäjät tulevat kuulolle ja kohtaavat toisia yrittäjiä ja keksivät uutta liiketoimintaa. Harri Juntunen vieraili ensimmäisessä Food Business Summitissa puhujana. Viljelydatan mahdollisuudet agrobiotaloudessa jäivät askarruttamaan niin, että Juntunen päätti kehittää uuden palvelun.

- Nyt hän esittelee tuon uuden palvelun ensimmäistä kertaa isommalle yleisölle. Tällaista toivomme tämänkin vuoden summitin poikivan, Alaniska iloitsee.

Food Business Summitin järjestelyistä vastaa Into Seinäjoki Oy yhteistyössä mm. Seinäjoen Ammattikorkeakoulun, Seinäjoen yliopistokeskuksen, Turun yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen kanssa. Tapahtuman sisällön rakentamisessa on tänä vuonna ollut mukana myös reipas 10 argobiotalouden alan yritystä alueeltamme. Summitiin osallistuu yhteensä 180 henkilöä. Food Business Summit järjestetään myös ensi vuonna: 12.-14.kesäkuuta.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.