INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Antti lähtee kiertämään maailman

Uutinen   •   Touko 25, 2017 08:36 EEST

Intossa asiantuntijana vuodesta 2015 työskennellyt Antti Savola ottaa ilmaa siipiensä alle ja suuntaa vaimonsa Jennin kanssa reissuun. Ei mille tahansa Kanarian matkalle, vaan saman tien maailman ympäri.

Mistä idea matkaan?

Pitempiaikainen matkustelu/reppureissaus on ollut pitkään vaimoni unelma ja tarttui lopulta minuunkin. Olimme huhtikuussa 2016 Honkongissa ja Filippiineillä ja sen mahtavan reissun jälkeen lopetimme jahkailun ja pelkän unelmoinnin ja teimme lopullisen päätöksen lähteä kiertämään pallo, jos se vain suinkin töiden kannalta onnistuisi. Se olisi myös molemmille 30-vuotislahja!

Miksi maailman ympäri?

Kun George Mallory oli aloittamassa kiipeämisen Mount Everestille, häneltä kysyttiin, miksi ihmeessä sinne?! Mallory vastasi, että "siksi, koska se on siellä." Miksi siis haluan tehdä maailmanympärimatkan? Siksi, koska maailma on siellä odottamassa!

Unelmat on tehty toteutettaviksi. Oppii varmasti paljon itsestäänkin, kun lähtee ja heittäytyy uusiin tilanteisiin ja tutustuu uusiin ihmisiin. Halu nähdä maailmaa on niin suuri, että haluaa imeä itseensä kaiken opin.

Mitä odotat/haluat kokea reissulla?

Tallustella Skotlannin ylängöillä, nauttia aamukahveista New Yorkin sykkeessä Manhattanilla, tavata Fidzillä paikallisia ihmisiä, joiden kerrotaan olevan maailman ystävällisintä kansaa, vaeltaa Uuden-Seelannin mahtavissa maisemissa, missä Taru sormusten herra -leffat on kuvattu. Samoilla vuorilla, joilla Frodo kantoi sormusta!

Haluan nähdä mahtavan Angkor Watin temppelin Kambodzassa ja koskettaa temppelialueen kiemurtelevia puita, haluan kävellä Daigo-jin temppelin portailla Kiotossa, haluan tietää miltä tuntuu viettää hetki autiolla trooppisella pikkusaarella toisella puolella maapalloa.

Takaisin työelämään tammikuussa

Reissu on siis vain toteutusta vaille valmis! Savolat lähtevät 8. kesäkuuta. Paluu on 15. joulukuuta. 190 päivään mahtuu 4 maanosaa, reipas 15 maata, tuntematon määrä kaupunkeja ja kaunista luontoa!

- Kollegoistani on tullut minulle perhe ja koko Intosta eräänlainen koti, jossa olen saanut kasvaa. Nyt on osaltani päättymässä kaksi hanketta, ja siksi on sopiva ajankohta lähteä. Kova ikävä jää Intoa ja intolaisia! Tulen kuitenkin takaisin Seinäjoelle ja tammikuussa 2018 olen taas valmiina uusiin haasteisiin!

Seuraa Antin ja Jennin matkaa blogissa osoitteessa http://nuudeleitarinkassa.blogspot.fi/

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.