INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Aallosta enemmän bisnestä irti

Uutinen   •   Syys 04, 2017 09:07 EEST

Aalto-keskuksen ja koko Alvar Aallon kulttuuriperinnön bisnespotentiaalia halutaan Seinäjoella jalostaa uusiksi tuotteiksi ja palveluiksi. Tänään käynnistyvä Alvar Aalto Business Challenge hakee ideoita, tuotteita, palveluita tai tapahtumia. Haku on auki 20.9. saakka. Challengeen valitaan 5 ideaa, joita kokeillaan käytännössä loppuvuoden aikana. Ideoiden ympärille kootut tiimit jalostavat tuotetta/palvelua/tapahtumaa kolmessa työpajassa.

- Paitsi ideoita, mukaan haetaan siis myös yrityksiä ja ihmisiä. Teemaa tuotteistetaan tiimeissä, joissa on edustajat yrityksistä, asiakkaista/käyttäjistä sekä Aalto-asiantuntijoista, kommentoi projektia vetävä Johanna Rintamäki Into Seinäjoesta.

Aalto-teema on Rintamäen mukaan kuplinut monessa eri suunnassa, mutta puhtaasti bisnesmielessä tuotteita tai palveluita ei juuri ole kehitetty.

- Toivonkin, että saamme haasteen avulla mukaan rohkeita ideoita ja tekijöitä. Toteutukset voisivat liittyä vaikka Aalto-teemaisen pelin tai fyysisen tuotteen, kuten Alvar-lippiksen tuotekehitykseen. Hienoa olisi, jos ideat houkuttelisivat uusia kohderyhmiä Aallon pariin. Aalto ansaitsee tulla hyödynnetyksi paremmin!

Ideaalitilanteessa projektin loputtua Seinäjoella on tarjolla houkutteleva kokoelma erilaisia Aalto-tuotteita, jotka ovat helposti ostettavissa.

Alvar Aalto Business Challenge on Into Seinäjoen hallinnoima ja saa rahoituksensa Etelä-Pohjanmaan liiton Aiko-ohjelmasta.

Lisätiedot: Johanna Rintamäki, 040 592 7518, johanna.rintamaki@intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.