INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

4 tunnissa uutta liekkiä liiketoimintaasi, Jeff Bezosko Seinäjoelle?

Uutinen   •   Loka 24, 2019 08:47 EEST

Liiketoimintasi lentoon Inton valmennuksessa

Askarruttaako sinua yrityksessäsi jokin asia, johon kaipaisit ulkopuolista näkemystä? Pohditko, mistä lisää kasvua tai mistä uutta virtaa liiketoimintaan?

Tule mukaan Inton Liiketoiminta lentoon -sparraukseen. Liiketoiminta lentoon on Inton uusi palvelu jo toimiville yrityksille. Tavoitteena on kirkastaa seuraavia steppejä ja tuoda uutta näkökulmaa toimintaasi. Aikaa valmennus vie vain 2 x 2 tuntia. Voit osallistua joko ryhmä- tai yrityskohtaiseen sparraukseen. Yrityskohtaiset sparraukset pyörivät koko ajan ja ryhmät kuukausittain. 

Jos haluat mukaan tammikuun ryhmäsparraukseen, ota yhteyttä. Mukaan otetaan 3-4 yritystä per ryhmä.

Tässä valmennukseen jo osallistuneiden palautetta: 
"Antoi ajattelemisen aihetta ja näkökulmaa ulkopuolisten silmin. Fiilis oli rento ja vuorovaikutus avointa." Raija Soukka, ESLA
"Buustasi itseä ajattelemaan ja pisti toimimaan. Sai erilaista näkökulmaa omaan yritykseen." Sari Nisula, Boutique S

Lisätietoja: Riina Mansikkamäki, puh. 050 325 4720, riina.mansikkamaki@intoseinajoki.fi


Ilmoita vapaa tai löydä uusi toimitila yrityksellesi

Onko sinulla toimisto, halli tai liiketila vapaana? Tai etsitkö yrityksellesi isompaa/toimivampaa tilaa Seinäjoelta? Ilmoita myytävä tai vuokrattava tila toimitilat-palveluumme ja olet askeleen lähempänä kauppoja. Palvelu on maksuton. Seinäjoen suosituimmassa toimitilapalvelussa päivittäin kymmeniä hakuja. http://toimitilat.seinajoki.fi/

Lisätietoja: Niina Koskipalo, puh. 050 4300 792, niina.koskipalo@intoseinajoki.fi


Ketä puhujaa haluaisit kuulla Seinäjoella?

Inton vuoden 2020 tapahtumien suunnittelu on käynnissä. Ketä puhujaa sinä haluaisit kuulla Seinäjoella ensi vuonna? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja vaikuta.

Lue lisää

Loppuvuoden tapahtumatärpit

Tutustu loppuvuoden tapahtumiimme ja ilmoittaudu mukaan täällä

Jouluaiheinen avaruuskampanja tuloillaan

Julkistamme 7. marraskuuta yhteistyössä kaupungin kanssa seuraavan avaruuden pääkaupunki -teemaisen markkinointikampanjan. Luvassa puhutteleva avaus ja omintakeinen kokonaisuus. Pysy kuulolla ja lähde mukaan. Palaamme tähän.  

Hae VALO-vientivalmennukseen

Jos yritykselläsi on aito halu kansainväliseen liiketoimintaan, ota vauhtia VALO-valmennusohjelmasta! Koulutusohjelmaan valitaan lupaavia, potentiaalisia ja innovatiivisia pk-yrityksiä, joilla on aito halu kasvattaa vientiä. Ohjelma on valtakunnallinen kasvupalvelupilotti työ- ja elinkeinopalveluiden kehittämiseksi. Ensimmäisen vaiheen eli KV-analyysin, jossa kartoitetaan yritysten lähtötaso ja tarpeet, toteuttaa Xport Seinäjoelta. Lue lisää alla olevasta esitteestä.

Ilmoittaudu mukaan: Marko Luoma marko.luoma@xport.fi, puh. 045 880 3770

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.