INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

PERUTTU: Verkostoja vesille NaviGate-messuilla!

Tapahtuma

16
MAY
Lähtö Framilta, messut Turun Messukeskuksessa.

Mitä?

Into Seinäjoki Oy haastaa alueen yrityksiä mukaan "haistelemaan" meriteollisuuden verkostoja ja bisnesmahdollisuuksia 16.5.2018. Yhteiskuljetukseen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (vähimmäismäärä 10 yritystä). Matkaan lähdetään anivarhain n. klo 6.30 Framilta ja palataan illalla n. klo 22.

NaviGate 2018 kokoaa meriklusterin tärkeimmät toimijat Turkuun 16.-17. toukokuuta 2018. Kansainvälisten messujen keskeisiä teemoja ovat risteilijärakentaminen- ja uudistaminen, uudet ja uusiutuvat energiamuodot, rekrytointi, arktinen osaaminen, digitalisaatio ja ympäristöteknologia sekä merilogistiikka.

Tutustu messuihin täältä.

Tutustu tarkempaan messuohjelmaan. (Huom! Matkapäivä 16.5.2018).

Miksi?

Messuilla on mukana noin 200 yritystä esittelemässä osaamistaan. Messut tarjoaa tehokkaan paikan verkostoitua alan yritysten kanssa ja kartoittaa meriteollisuuden ostoprosesseja. Messuilla on oma NaviGate Matchmaking Event. Sen avulla alan toimijat voivat löytää uusia tapoja kaupallistaa teknisiä innovaatioitaan sekä löytää kaupallisia tai tuotekehityksen kumppaneita. 

Kenelle?

NaviGate -tapahtuma kiinnostaa meriklusterin ammattilaisia. Suurin osa messuvieraista koostuu merilogistiikan, meriteollisuuden ja alihankintateollisuuden ammattilaisista sekä alan asiakkaista (telakat, varustamot).

Matka järjestetään osana Kasvuskanneri-hanketta, jossa etsitään ja välitetään uusia myyntimahdollisuuksia Seinäjoen seudun yrityksille (rahoitus: EAKR, EU, Etelä-Pohjanmaan liitto).

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.