INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Suunnittele, suojaa, sovi - Kansainvälistyvän yrityksen patentit, tavaramerkit ja sopimukset

Tapahtuma

25
APR
Ravintola Idea, Frami D, Tiedekatu 2, Seinäjoki
 

Mikä sinun liiketoiminnassasi on ainutlaatuista? Miten huolehdit siitä, että työsi hedelmät hyödyttävät yrityksesi toimintaa ja tukevat sen kasvua? Yrityksen kasvaessa ja kansainvälistyessä on syytä paneutua sopimus- ja tavaramerkkiasioihin, on sitten kyseessä keksintö, tuotteen nimi tai yhteistyösopimus.

Tule kuulemaan, miten suunnittelemalla, suojaamalla ja sopimalla saavutat kansainvälistä kilpailuetua. Mielenkiintoisten yrityscasejen kautta saat konkreettisia esimerkkejä IPR:n hyödyntämisestä kasvussa ja kansainvälistymisessä.

Kolster Oy Ab:sta Sini-Maaria Mikkilällä on IPR-alan laaja-alaista kokemusta. Hänen vahvimpia osaamisalueitaan ovat erilaisten koneiden ja niiden ohjaamiseen liittyvien ratkaisujen suojaaminen Suomessa, Euroopassa ja kansainvälisesti. Vuosien varrella Sini-Maaria on ehtinyt työskennellä monenlaisten mekaanisten, sähköisten ja automaatioteknologiaan liittyvien ratkaisujen parissa.

Puheenvuoron jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä henkilökohtaiseen sparraukseen Mikkilän kanssa. Pääset valitsemaan sparrauksen ilmoittautumislomakkeesta.

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.