INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

NBF 2018 LIVE STREAM jälleen Seinäjoella

Tapahtuma

26
SEP
Rytmikorjaamo Seinäjoki, Vaasantie , 60100 Seinäjoki
-

Into Seinäjoki tarjoaa tänäkin syksynä mahdollisuuden seurata Nordic Business Forum Helsingin Live Streamia Rytmikorjaamolla! Tapahtumaa pääsee seuraamaan rennoissa fiiliksissä, elokuvan tapaan isolta screeniltä, nauttien myös kevyestä tarjoilusta.

Nordic Business Forum on vuoden tärkeimpiä verkostoitumistapahtumia ja kasvuyrityksen inspiraation lähteitä. Me Intossa haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni pohjalaisyritys saisi hyödyn irti tästä kansainvälisestikin loistavasta tapahtumasta. Siksi järjestämme Nordic Business Forum Live Streamin taas täällä Seinäjoella, suorana Helsingin tapahtumasta.

Helsingistä streamattavan tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna Peak Performance, Strategy ja Artificial Intelligence. Puhujiksi tapahtumaan ovat varmistuneet jo mm. alppihiihtäjä Lindsey Vonn, John Mackey Whole Foods Market ja Steven Kotler Flow Genome Project, mutta monia on vielä julkaisematta.

Tilaisuus on osallistujille MAKSUTON. Tarjoamme Live Streamin lisäksi naposteltavaa ja loistavia verkostoitumismahdollisuuksia muiden tapahtumaan osallistuvien kanssa. Inton järjestämässä tapahtumassa ovat tänä vuonna yhteistyökumppaneina I-Mediat ja SeiES - Seinäjoki Entrepreneuship Society.

Pysy kuulolla, avaamme ilmoittautumisen näillä näppäimillä!

Lisätiedot ohjelmasta: https://www.nbforum.com/sweden2018/#agenda

Lisätiedot live streamista: https://www.nbforum.com/live-stream/

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti