INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

NBF 2018 LIVE STREAM ja presidentti Obama Seinäjoella

Tapahtuma

26
SEP
Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki

Into Seinäjoki tarjoaa tänäkin vuonna mahdollisuuden seurata Nordic Business Forum Helsingin Live Streamia Rytmikorjaamolla! Pääset nauttimaan tästä inspiroivasta bisnestapahtumasta Rytmiksen upeissa puitteissa ja rennoissa fiiliksissä, elokuvan tapaan isolta screeniltä. Uusimpien tietojen mukaan myös presidentti Barack Obaman haastattelu on saatu mukaan Live Streamin ohjelmaan. 

"Kannattaa tulla inspiroitumaan maailman parhaiden puhujien ideoista ja esityksistä! Puheista tarttuu takuulla konkreettisia juttuja, joiden avulla sekä sinä että organisaatiosi voitte päästä eteenpäin. Lisäksi Live Stream -tapahtuma on mainio paikka verkostoitua muiden johtamisesta ja oppimisesta innostuneiden kanssa." - Ville Saarikalle, NBF Speaker Relations, Partner

Nordic Business Forum on vuoden tärkeimpiä verkostoitumistapahtumia ja kasvuyrityksen inspiraation lähteitä. Haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni alueemme yrittäjä, alansa ammattilainen ja opiskelija saisi hyödyn irti tästä kansainvälisestikin loistavasta tapahtumasta.

Helsingistä streamattavan tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna Peak Performance, Strategy ja Artificial Intelligence. Puhujina tapahtumassa ovat mm. presidentti Barack Obama, alppihiihtäjä Lindsey Vonn, John Mackey (Whole Foods Market) ja Steven Kotler (Flow Genome Project). 

Tämän vuoden tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat I-Mediat Oy ja SeiES - Seinäjoki Entrepreneur Society. Tarjoamme Live Streamin lisäksi herkullista tarjoilua, loistavia verkostoitumismahdollisuuksia muiden tapahtumaan osallistuvien kanssa sekä yhteistyökumppanien tarjoamaa oheisohjelmaa kuten yllätyksellisen LOUNASDISKON torstain ohjelman lomassa. Live Stream -tapahtuman tarkempi aikataulu löytyy ilmoittautumissivulta. 

Tilaisuus on osallistujille MAKSUTON.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Varmista kalenteristasi NBF Stockholmin päivät, ja tule silloin mukaan Seinäjoen Live Streamiin!

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.