INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Markkinamaanantai: Yritys - nyt kiinni soteen!

Tapahtuma

10
SEP
Frami D-osa, kokoustila Mega (Tiedekatu 2). Katso sijainti: https://www.frami.fi/yhteys/
 

Nyt opitaan, miten asiakassetelin käyttöä aiotaan lähdeä kokeilemaan Etelä-Pohjanmaalla mahdollisesti jo vuoden 2019 vaihteessa: mitä se tarkoittaa yrityksen ja asiakkaan näkökulmasta?

Kenelle tilaisuus sopii? Erityisesti yrityksille, jotka tarjoavat seuraavia sote-palveluita: kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, kotipalvelua, asumispalveluja ja lääkinnällistä kuntoutusta. Nämä palvelut ovat kokeilun kohteena ensivaiheessa. 

Huom! Muut palvelut (sosiaalinen kuntoutus, vammaisten henkilöiden työtoiminta ja suunhoidossa tarpeelliset hammasproteettiset hoidot) tulevat asiakassetelin piiriin myöhemmin, tällä tietoa vuoden 2021 alussa. Voit kuitenkin osallistua tilaisuuteen vaikka palvelusi ei vielä ensivaiheen kokeiluun kuuluisikaan. Näin kuulet etujoukoissa miten asiaa viedään maakunnassamme eteenpäin.

Ohjelma

8.00-8.30 Aamukahvit
8.30-9.30 Miten kiinni soteen? Asiakassetelipilotti on keino kokeilla sotepalvelun tuottamista ja ostamista uudessa sotemallissa. Miten pilotti etenee? Miten pilottiin pääsee mukaan? Mitä se vaatii? // Puhuja: Tanja Penninkangas, vastuuvalmistelija, Etelä-Pohjanmaan liitto + kysymykset ja keskustelu
10.00-12 Yritysten esittäytymiset maakunnan sote-vastuuvalmistelijoille (vapaaehtoinen). 

Huomioithan, että asiakassetelien ja valinnanvapauden käyttöönotto riippuu valtakunnan valmistelusta. Näin ollen muutokset käyttöönoton aikatauluun ovat mahdollisia.

Esittele palvelusi vastuuvalmistelijoille! 

Halukkaille tarjotaan mahdollisuus esitellä palvelunsa lyhyesti maakunnan vastuuvalmistelijoille. Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme kiinnostustasi tähän. Into tarjoaa myös mahdollisuutta harjoitella lyhyen myyntipuheen pitämistä. Esittäytymismahdollisuus on tarkoitettu tässä vaiheessa yrityksille, jotka tarjoavat seuraavia palveluita: kotihoito, kotisairaanhoito, kotipalvelu, asumispalvelut ja lääkinnällistä kuntoutusta. Esittelyn pituus ja tilaisuuden luonne ilmoitetaan myöhemmin, kun on tiedossa, että miten moni yritys haluaa palvelunsa esitellä. 

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Versote-hankkeen ja Etelä-Pohjanmaan maakuntavalmistelijoiden kanssa.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.