INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Markkinamaanantai: Paikallisia tuotteita lähiruokapäiville

Tapahtuma

29
OCT
Ravintola Alma, Ruukintie 4, Seinäjoki https://www.hotelalma.fi/Yhteystiedot_ja_sijainti
 

klo 8.00-8.30 Aamukahvit

klo 8.30-9.30 Ohjelma 

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yksi hankintojen strategisista tavoitteista on edistää ja lisätä hankintarenkaan alueen ruokaloissa lähiruoan käyttöä . Yksi konkreettinen tapa ovat ruokaloissa järjestettävät lähiruokapäivät. Lähiruokapäivien hankinnat toteutetaan suorahankintana niiltä yrityksiltä, jotka ovat keittiöiden tiedossa.

Lähiruokapäivien tavoitteena on, että lounasruoka valmistetaan lähialueen tuottajien raaka-aineista ja jalosteista. Lähiruokapäivien toteutuksen haasteena on kuitenkin ollut löytää alueen lähiruokatuottajia. 

Tässä tapahtumassa EPSHP:n ravitsemispäällikkö Kaija Mäkelä kertoo lähiruokapäivä-konseptista: Mitä tavoitellaan, miten ja milloin lähiruokapäiviä toteutetaan, mitkä ovat volyymit, millaisia raameja ostoille on sekä millaista markkinointia lähiruokaviikko voi yrityksellesi tarjota? 

Yrityksillä on mahdollisuus kommentoida ja esittää kysymyksiä lähiruokapäivien toteutuksesta. Paikalla on myös hankintarenkaan muiden alueiden ravitsemispäälliköt.

klo 10.00-12.00 Lähiruokayritysten esittäytymiset 

Halukkaille tarjotaan mahdollisuus esitellä tuotteensa lyhyesti hankintarenkaan ostajille ja ravintokeskuksen asiantuntijoille. Paikalla on kuulolla myös Alma ravintolan yrittäjä Heidi Ylikoski. 

Markkinamaanantai järjestetään osana Kasvuskanneri-hankkeen toimenpiteitä. Hankkeen tavoitteena on etsiä yrityksille uusia kasvun mahdollisuuksia.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.