INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Markkinamaanantai: EPSHP hankintoja elintarvikkeista hoidollisiin asiantuntijalveluihin ja kodinkoneisiin!

Tapahtuma

26
MAR
Frami B-osa, Kampusranta 9, auditorio 3 ( http://www.frami.fi/yhteys/)
 

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri hankkii tavaroita ja palveluita noin 30 miljoonalla eurolla vuodessa. Hankittavana on mm. hoito- ja asiantuntijapalveluita, elintarvikkeita, pienlaitteita mm. kodinkoneita, kuljetuspalveluita jne. Kyseessä on erittäin laaja hankintakokonaisuus! Tässä tilaisuudessa ei käsitellä sairaanhoidollisia investointi-irtaimistohankintoja kuten röntgenlaitteita tai vastaavia.

EPSHP kutsuu erityisesti yrityksiä kuulemaan ja keskustelemaan tulevista hankinnoista sekä EPSHP:n hankintakäytännöistä. Tilaisuus sopii myös kuntapäättäjille osaamisen lisäämiseksi koskien julkisen hankkijan hankintojen reunaehtoja.

Ari Hietaharju, hankinta-asiantuntija, EPSHP

Katsaus tuleviin hankintoihin

Helena Junna, materiaalipäällikkö EPSHP

Minkälaiset ovat EPSHP:n hankintakäytännöt? Millaisilla kriteereillä kilpailutetaan ja miksi? Missä vaiheessa vuotta EPSHP:lle voi esitellä yrityksen tuotteita ja palveluita? Haluatko esitellä yrityksesi palveluita EPSHP:n hankintayksikön vastaaville?

Yleisökysymykset ja keskustelu

Osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus varata 20 min esittäytymisaika hankintatoimen vastaaville. Esittelypäivä on keskiviikko 11.4.2018 klo 12.00–16.00. Oma esittäytymisaika varataan tilaisuudessa!

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.