INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Markkinamaanantai: EPSHP rakentamisen ja tukipalvelujen hankinnat

Tapahtuma

26
MAR
Frami B-osa, Kampusranta 9, auditorio 1
 

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri rakentaa vuosien 2018-2019 välisenä aikana noin 15 miljoonalla eurolla vuodessa, sisältäen hankkeisiin liittyvät suunnittelutyöt. Lisäksi EPSHP hankkii korjausrakentamista sekä talotekniikan asennustöitä ja muita tukipalveluja mm. siivouspalveluja ja ulkoalueiden hoitotöitä. EPSHP kutsuu erityisesti yrityksiä kuulemaan ja keskustelemaan tulevista hankinnoista sekä EPSHP:n hankintakäytännöistä. Tilaisuus sopii myös kuntapäättäjille osaamisen lisäämiseksi koskien julkisen hankkijan hankintojen reunaehtoja.

Jari Hakala, tukipalvelujohtaja, EPSHP

Katsaus tuleviin rakentamisen ja muiden tukipalvelujen hankintoihin.

Helena Junna, materiaalipäällikkö, EPSHP

Minkälaiset ovat EPSHP:n hankintakäytännöt? Millaisilla kriteereillä kilpailutetaan ja miksi? Missä vaiheessa vuotta EPSHP:lle voi esitellä yrityksen tuotteita ja palveluita?

Yleisökysymykset ja keskustelu

Osallistuvat yritykset saavat mahdollisuuden varata 20 min esittäytymisajan hankintatoimen vastaavien kanssa. Esittelypäivä on tiistai 10.4.18 klo 12.00–16.00. Oma esittäytymisaika varataan tilaisuudessa!

Markkinamaanantai järjestetään Kasvuskanneri-hankkeen toimenpiteenä. Hankkeen tavoitteena on lisätä yritysten myyntimahdollisuuksia sekä tuntemusta ostajien hankintaprosesseista. Projektia rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR.


Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.