INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Markkinamaanantai: Avaa ovi Norjan markkinoille!

Tapahtuma

13
NOV
Frami D-osa (Tiedekatu), Seinäjoki
 

klo 14-15

Avauspuheenvuorot: Kontakteja ja apua kansainvälistymiseen Norjaan // Riikka Ylikangas, Ely-keskus ja Pauliina Hautamäki, Into Seinäjoki Oy

Ostajan näkökulma - millaisille ratkaisuille on kysyntää ja miten tarjota omaa osaamista? Mitä tulee ottaa huomioon Norjan viennissä? Millaisia verkostoja tarvitaan ja miten niihin pääsee? tj. Gary Bates, SPACEGROUP ja tj. Antti Mäkikyrö, Finnish Partners AS.

Norjalainen suunnittelutoimisto SPACEGROUP toimitusjohtaja Gary Bates valaisee käynnissä ja tulossa olevia rakennusprojekteja Norjassa. Bates valaisee millaisille rakennusratkaisuille on tarvetta ja millaisia yhteistyökumppaneita Spacegroup AS etsii.  Lue lisää SPACEGOUP, klik. Toimitusjohtaja Antti Mäkikyrö kertoo miten Norjan vientisuunnitelmissa pääsee konkreettisesti alkuun.  Lue lisää Finnish Partners AS:n palveluista, klik.  

Tilaisuus pidetään englanniksi. 

klo 15-16

Mahdollisuus esitellä yritys ja ratkaisut norjalaiselle yhteistyökumppanille ja testata oman tuotteen kiinnostavuus Norjan markkinoilla. Paikkoja rajoitetusti. Esittelyt pidetään englanniksi.

Mahdollisuus varata kahdenkeskinen sparrausaika kansainvälistymisasiantuntija Riikka Ylikankaan kanssa. Paikkoja rajoitetusti.

Tapahtuma järjestetään Kasvuskanneri-hankkeen toimenpiteenä. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.