INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Lounastreffit olympialuistelijan kanssa

Tapahtuma

24
OCT
Ravintola Amarillo, Sokos Hotel Vaakuna, Kauppatori 3, Seinäjoki
 

Miltä kuulostaisi lounas olympialuistelija Mika Poutalan inspiroivassa seurassa? Maksutta. Lue lisää ja ilmianna, miksi juuri sinä sopisit viiden lounasvieraan porukkaan.

Into Seinäjoki tarjoaa viidelle yrittäjälle/yrityksen edustajalle mahdollisuuden sparraavaan lounaaseen Mika Poutalan kanssa keskiviikkona 24. lokakuuta klo 12. ravintola Talriikissa Seinäjoella. Lounaan aikana Poutala jakaa omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan siitä, miten oman unelman ja menestyksen tavoitteleminen onnistuu. Pitkän luistelu-uransa aikana hän on oppinut kantapään kautta, että mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät toimi sekä mitä menestyminen vaatii. Poutalan intohimona on jakaa kokemansa ja oppimansa taidot. Sinä saat siis taatusti joitakin uusia ajatuksia mukaasi.

Poutalan puhujalahjat palkittiin finaalisijalla Nordic Business Forumin tämän vuoden puhujahakukisassa. Hänet on myös valittu Suomen Olympiakomitean urheilijavaliokunnan puheenjohtajaksi 2018.

Ilmianna itsesi alla olevasta linkistä viimeistään 17. lokakuuta. Paikkoja on oikeasti tarjolla vain viisi eli perustele hyvin, miksi juuri sinä ansaitset paikan. 

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.