INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Laadukas somesisältö = parempi työnantajabrändi

Tapahtuma

23
MAY
Ravintola Idea, Frami D Tiedekatu 2 60320 Seinäjoki
 

Kuinka löytää ammattitaitoista työvoimaa? Miksi vahva työnantajabrändi on tärkeä? Millä tavoin yritys voi vahvistaa omaa työnantajamielikuvaansa sosiaalisessa mediassa?Vastaus näihin ja moniin muihin kysymyksiin selviää, kun Seger Marketingin brändiasiantuntijat kertovat aiheesta Into BB:ssä.

Tilaisuudessa käydään läpi työnajantajanbrändin merkitys rekrytoinnissa, mihin vaikuttava työnantajabrändi perustuu sekä vinkit työnantajabrändin vahvistamiseen sosiaalisessa mediassa.

Asiantuntijapuhujina Seger Marketingin perustaja ja toimitusjohtaja Viktoria Forsberg sekä yrityksessä copywriterinä toimiva Saana Klemola.Jos haluat tulevaisuudessa tavoittaa ja rekrytoida alasi parhaita osaajia, niin tätä tilaisuutta ei kannattaa jättää väliin!

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.