INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

INTO BB: Kohtaamisia H2H - ihmiseltä ihmiselle

Tapahtuma

17
MAY
Ravintola Idea, Frami D, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
 

Totta vai tarua: Maailmamme siirtyy digiaikaan ja henkilökohtaiset kohtaamiset jäävät historiaan?
Osittain totta, mutta myynnissä tarua. Vaikka data siirtyy verkkoon, on ihmisellä ja kohtaamisella aivan yhtä paljon merkitystä kuin ennenkin. B2B ja B2C luokitusten sijaan meidän tulisi ajatella toimintamme kohdistuvan H2H - ihmiseltä ihmiselle. Haluan ostaa henkilöltä, joka kohtaa minut ja tuntee minun tarpeeni. Missä asiakkaani ovat ja miten tavoitan heidät? Mitä kanavia voin käyttää ihmisten tavoittamiseen? Kuinka saan aikaan laadukkaita kohtaamisia?

Toukokuun Into BB -asiantuntijayrityksenä toimii I-print. I-print tarjoaa kaikki sanomalehtipainon, arkkipainon ja erikoispainon tuotteet, sekä digitaaliset palvelut sujuvan asiakaskohtaamisen tueksi. Menossa ovat mukana asiakasvastaava Marjo-Riitta Kantonen, asiakkuuspäällikkö Merja Munkki ja asiakkuuspäällikkö Pirjo Saari. Näiltä naisilta löytyy rautaista kokemusta ihmisten kohtaamisesta yhteensä jo 80 vuoden verran.

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä 9.5. mennessä. 

Into Business Breakfast tai tuttavallisemmin Into BB tarjoaa aamiaispöydän ääressä tiukan puheenvuoron ajankohtaisesta teemasta. Paikan päällä arvottavat istumapaikat takaavat tutustumisen uusiin ihmisiin ja yrityksiin. Aamiaisosuuden jälkeen nopeimmilla on mahdollisuus kahdenkeskiseen sparraukseen asiantuntijayrityksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.