INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Kevyesti yrittäjäksi - menestyvän startupin raaka-aineet

Tapahtuma

05
MAR
AB Seinäjoki tila, Frami B (Kampusranta 9)
 

Mitkä ovat menestyvän startup yrityksen raaka-aineet? Monet yritykset ovat ottaneet omakseen LEANin ja ketterän kehityksen -ainakin puheen tasolla. Kuinka on käytännön laita? Entä miten liiketoimintaa voisi rahoittaa? Tule kuulemaan, kuinka edetä yrittäjyyspolulla ketterämmin ja kuinka väistää alkuvaiheen suurimmat sudenkuopat.

Keskustelun alustajina toimivat:

Markus Mäntynen, toimitusjohtaja, Kasvu.IO
Markus Mäntynen Kasvu.io:lta on sparrannut startup yrityksiä sekä auttanut tiimejään nostamaan varhaisen siemenvaiheen rahoitusta kahdella miljoonalla eurolla viimeisen parin vuoden aikana. Tule kuuntelemaan Markuksen kuumimmat lean startup -vinkit ja miten rahoituksen nostaminen tehdään oikein!

Juhani Torkko, asiakkuuspäällikkö, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki
Mitä vaihtoehtoja ja rahoituslähteitä startup-yrityksen rahoittamiseen löytyy? Mitä asioita rahoittaja analysoi arvioidessaan startup-hanketta? Miten valmistautua tulevaan rahoitusneuvotteluun? Miten käytännössä rahoitushanke etenee? Juhani Torkko työskentelee yritysasiakasvastuullisena OP Etelä-Pohjanmaassa, joka on alueella markkinajohtaja pienyrityssegmentissä.

Tarja Vihanta, asiakkuuspäällikkö, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki
Mitä ratkaisuja on tarjolla alkavan yrityksen päivittäisen maksuliikkeen hoitoon, kassatilanteen hallintaan ja taloushallintoon? Tarja Vihanta toimii asiakkuuspäällikkönä OP Etelä-Pohjanmaan Yrityspankissa, vastaten yritysasiakkuuksien maksuliikepalveluista.

Tilaisuuden järjestää AB Seinäjoki - innovaatioyhteisön kehittäminen hanke

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.