INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Into BB: Verkkokauppias, mitä jos huomenna myisit enemmän?

Tapahtuma

14
DEC
Ravintola Idea, Frami D, Tiedekatu 2 Seinäjoki
 

Asiakkaat odottavat yhä yksilöllisempää palvelua myös verkossa. Mitä verkkokauppaa perustavan ja pyörittävän pk-yrityksen pitäisi ottaa huomioon pystyäkseen palvelemaan asiakkaitaan yhä paremmin? Mitä monikanavainen asiakaspalvelu vaatii? Mitä se edes on? Millaisia digitaalisia työkaluja digitaaliseen asiakaspalveluun on olemassa? Miten tukea asiakasta tämän ostopolulla?

Näistä teemoista alustamassa ja keskustelemassa digitalisti Annika Koskela, joka työskentelee paitsi Elisa Oyj:n Pohjanmaan digitiimissä, myös vuodesta 2008 verkkokauppaa pyörittäneenä yksinyrittäjänä. Käytännön kokemusta verkkokauppiaan mahdollisuuksista ja sudenkuopista siis löytyy.

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online -palveluiden markkinajohtaja, jonka toimiala elää jatkuvassa muutoksessa. Elisa Oyj palvelee jo nyt yli 2,3 miljoonaa asiakasta Suomessa, Virossa sekä kansainvälisesti. Perusarvona kaikessa sen liiketoiminnassa ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uusiutuminen, tuloksellisuus ja yhteistyö.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 7.12. mennessä. Varaa samalla henkilökohtainen sparrausaikasi. Tarjoamme ajan neljälle (a ´30 min).

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.