INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Into BB - Kesytä mielen voima käyttöösi!

Tapahtuma

22
NOV
Ravintola Idea, Frami B, Tiedekuja 2, 60320 Seinäjoki
 

Mistä mielen voima rakentuu ja miten voit sitä käytännössä hyödyntää omassa työssäsi – elämässä yleensä? Miten säätelet energiaasi, vahvistat resilienssiäsi (selviytymiskykyäsi) ja teet tulevaa todeksi? Kun haluat saada lisää virtaa, uudistua tai vahvistaa omaa johtajuuttasi - tämä on Sinua varten! 

Saat käyttöösi muutamia neurotieteeseen perustuvia, tutkittuja ja toimivia vinkkejä, joita voit hyödyntää päivittäin. Olet lämpimästi tervetullut matkalle kohti Parempaa minääsi.

Puhujavieraamme Piia Tulisalo (Prover Oy), PsM, Bisnespsykologi, Certified Business Coach Master (ACC, ICF) on kansainvälisesti sertifioitu, kokenut ja monipuolinen ammatticoach. Hän on saanut kiitosta innostavasta ja käytännönläheisestä otteestaan. Onnistuneen yhteistyön tuloksena avainhenkilöiden ote ja näkemys omasta työroolista selkiytyy, johtamiskäytännöt tarkentuvat ja organisaation tavat toimia uudistuvat.

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Halutessasi voit ilmoittautua tilaisuuden jälkeen pidettävään henkilökohtaiseen sparraukseen asiantuntijan kanssa (3 kpl). Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.