INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Into BB: Kasvata tulosta, tehosta ostoja!

Tapahtuma

14
JUN
Ravintola Idea, Frami D, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
 

Yrityksen materiaalihankinnat muodostavat merkittävän osan kuluista. Viisas ostaminen ja ostotoimintojen kehittäminen ovat tehokas tapa tuloksen kehittämiseen. Ostoprosessien hiomisella on kauaskantoiset vaikutukset myös liiketoiminnan kasvumahdollisuuksiin. Riippumatta siitä, onko yrityksesi tavoitteissa kansainvälistyminen, yrityskauppa tai muuten vain kannattavampi liiketoiminta, kannattaa tulla kuuntelemaan vinkit ostotoiminnan kehittämiseen.

Kesäkuun Into BB -asiantuntijayrityksenä toimii Ostofokus. Ostofokus on perustettu palvelemaan pk-yrityksiä ostojen tehostamisessa, koska tämä osa-alue on usein yrityksissä unohdettu mahdollisuus liiketoiminnan kannattavuuden parantamisessa. Ostofokuksen edustajana tilaisuudessa Hannu Pesonen. 

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä 7.6. mennessä.

Into Business Breakfast tai tuttavallisemmin Into BB tarjoaa aamiaispöydän ääressä tiukan puheenvuoron ajankohtaisesta teemasta. Paikan päällä arvottavat istumapaikat takaavat tutustumisen uusiin ihmisiin ja yrityksiin. Aamiaisosuuden jälkeen nopeimmilla on mahdollisuus kahdenkeskiseen sparraukseen asiantuntijayrityksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.