INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Into BB - Asiakastutkimukset ja faktat!

Tapahtuma

22
AUG
Ravintola Idea, Frami D, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
 

Miksi asiakastutkimuksia kannattaa tehdä? Riittääkö 10 vuotta sitten tehty tutkimustulos tänään? Miksi ei? Miten asiakkaiden palautetta, tutkimusten tuloksia voisi parhaiten hyödyntää myös yrityksen markkinoinnissa ja näin myydä enemmän?

Pajakon Oy:stä yrittäjä Pasi Järvilehto tulee kertomaan syksyn ensimmäiseen Into BBhen, miksi asiakastutkimusta kannattaa tehdä ja miten sitä voi parhaiten hyödyntää myös yrityksen markkinoinnissa. Pasi Järvilehto on yrittäjä, konsultti, uusien polkujen raivaaja sekä itsensä altistaja, jonka leipäheittoja ovat liiketoimintatutkimukset, myynti sekä erilaiset hankkeet ja projektit.

Tule syksyn ensimmäiselle Into Business Breakfastille ja kuulet miten raastaa hyöty irti asiakastutkimuksista ja niistä saaduista faktoista!

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.