INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Healthy Kids of Seinäjoki -uusia bisnesavauksia

Tapahtuma

02
OCT
Bell & Marconi, Frami B, Kampusranta
 

Lasten ja nuorten ylipaino on globaali terveysongelma. Seinäjoella on kehitetty monialaiseen yhteistyöhön perustuva Healthy Kids of Seinäjoki -malli, jonka avulla seinäjokisten lasten painokehitys on saatu laskuun.

Yhteistyö on noteerattu maailmalla ja mm. Maailman Terveysjärjestö (WHO) on nostanut Seinäjoen kansainväliseksi mallikaupungiksi taistelussa lasten ylipainoa vastaan. Seinäjoen mallia pilotoidaan muun muassa Etelä-Koreassa.

Into Seinäjoki Oy kutsuu yrityksiä mukaan hakemaan uutta liiketoimintaa Healthy Kids of Seinäjoki -malliin perustuen. Haluamme yhdessä yritysten kanssa etsiä ratkaisuja, miten Seinäjoen malli voidaan kaupallistaa ja tuotteistaa kansainväliseksi vientituotteeksi. Kehitystyön aikana on tunnistettu liiketoimintamahdollisuuksia esimerkiksi elintarvike-, liikunta- ja terveysalan yrityksille sekä konsultointi-, koulutus- ja ICT-alan yrityksille. Lisäksi liiketoimintapotentiaalia nähdään uusille fyysisen ja rakennetun ympäristön arjen aktiivisuutta edistäville ratkaisuille. Olemme aistit avoinna uusille ajatuksille ja innovaatioille!

Infotilaisuudessa esitellään lyhyesti Healthy Kids of Seinäjoki -Uudet avaukset yritysten kasvuun hanke toimenpiteineen, käydään läpi tunnistettuja liiketoimintamahdollisuuksia, verkostoidutaan ja otetaan ensi askeleet Healthy Kids of Seinäjoki -yritysryhmän muodostamisessa.  

Ilmoittaudu mukaan 27.9.2018 mennessä 

Lisätietoa tilaisuudesta ja hankkeesta: 

Maria Ahvenniemi
maria.ahvenniemi@intoseinajoki.fi
p. 044 535665

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.