INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Healthy Kids of Seinäjoki -aamukahvit ravintoloille ja kahviloille

Tapahtuma

31
OCT
Valkoinen Puu, Kalevankatu 11-13
 

Seinäjoella toteutetaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimintamallia, Healthy Kids of Seinäjokea. 

Healthy Kids of Seinäjoessa järjestetään tiiviitä törmäytystyöpajoja ja kehitetään verkostoyhteistyötä, joissa haetaan fiksuja uusia toimintatapoja ja liiketoimintakonsepteja. Ratkaisuja haetaan monialaisella yhteistyöllä, lähestymällä asioita perinteiset toimintamallit ja toimialarajat ylittäen. Kutsumme toimintaan mukaan tarmokkaita asioiden edistäjiä, jotka haluavat kehittää paitsi omaa bisnestä myös alueen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. Kustannus on käyttämäsi aika ja toisaalta vaihtoehtokustannus loistavat ideat joista jäät paitsi, jos et ole mukana.

Tilaisuudessa esitellään lyhyesti Healthy Kids of Seinäjoki mahdollisuuksia ravintola- ja kahvilayrityksille, verkostoidutaan sekä ideoidaan yhteisiä toimenpiteitä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseen. 

Tilaisuudessa on kevyt aamupalatarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan 24.10 mennessä!

Lisätietoja: maria.ahvenniemi @intoseinajoki.fi
www.healthykidsofseinajoki.fi/yritykset

Tilaisuus järjestetään osana Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahanketta, jota rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.