INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Bisnestä Turkista

Tapahtuma

18
SEP
Epecin pääkonttori, Frami, Tiedekatu 6, Seinäjoki
 

Nyt on hieno mahdollisuus avartaa näkymää uusille markkinoille! Tunnissa saat markkinainfoa Turkista, kuulet millaisille ratkaisuille on kysyntää ja mihin maissa investoidaan. Turkin suurlähettiläs M. Vakur Erkul ja kaupallinen asiantuntija Serdar Akinci vierailevat Seinäjoella syyskuussa ja kutsuvat eteläpohjalaisia yrityksiä verkostoitumaan! 

12.30-13.00 Löydä mahdollisuuksia Turkista, suurlähettiläs M. Vakur Erkul ja ulkomaankaupan asiantuntija Serdar Akinci 

Mitä tarjoaa tulevaisuuden Turkki? Mediassa Turkki näyttäytyy epävakaana maana, mutta mikä on todellisuus? Mitä Turkki voi tarjota investointikohteena, alihankkijaverkoston ja osaaja tarjonnan puitteissa 80 miljoonan asukkaan maana. Turkki toimii myös porttina Euroopan ja Etelä- ja Länsi-Aasian markkinoille.  Lue perusfaktat Turkin markkinoista.

13.00-14.00 Esittele ratkaisusi!

Yrityksillä on mahdollisuus pitää esittelypuhe ja saada palautetta markkina- ja yhteistyömahdollisuuksista  suurlähetystön edustajilta. Paikkoja yritysesittelyille on rajoitetusti, ole nopea! Esittelyt tehdään avoimesti siten, että kaikki kuulevat kaikkien esitykset ja palautteet. Saamme näin yhdessä oppia kansainvälisistä markkinoista!

14.00-14.30 Epec tehdaskierros

Tapahtuma on osa Kasvuskanneri-hanketta, jossa haetaan uusia bisnesmahdollisuuksia ja kontakteja yritysten kasvun tueksi. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.