INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Bisnestä Sambiaan

Tapahtuma

26
NOV
Frami B, 2.krs, kokoustila: Bell & Marconi & Watt & Edison
 

Miksi Sambia? Sambian talous on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja maa on yksi eteläisen Afrikan nopeimmin kasvaneista talouksista. Sambiassa elinkeinosta valtaosa tulee maataloudesta, joten mahdollisuuksia on erityisesti maatalousteknologian sekä prosessoinnin puolella. Energian saannissa kasvavan teollisuuden tarpeisiin on haasteita, joten energiatehokkuuteen ja uusiutuviin energioihin liittyville ratkaisuille on myös tarvetta. 

Miten alkuun Sambiassa? Suomalaisilla yrityksillä on nyt mahdollisuus linkittyä Sambian markkinoille Ulkoministeriön rahoittaman kehitysyhteistyöhankkeeseen Accelerated Growth for SMEs in Zambia (AGS). Ohjelmaa toteutetaan 9/2018-8/2022. 

Kenelle? Yrityksille, joilla on alustavaa kiinnostusta Sambian markkinoita kohtaan ja mielellään myös suunnitelmia, jossa tulisi olla yhteistyötä myös paikallisten yritysten tai koulutuslaitosten kanssa. AGS-ohjelma voi rahoittaa vain sambialaisen osapuolen toimintaa ja suomalaisyritykset voivat tarvittaessa hakea rahoitusta suomalaisista rahoitusinstrumenteista kuten Business Finlandin tai Finnpartnershipin kautta. 

Ohjelma

klo 10-12 

  • Millaisia mahdollisuuksia Sambiassa on agroteknologia ja elintarvikealan yrityksille? Mikä on AGS-ohjelma ja mitkä ovat sen mahdollisuudet suomalaisille yrityksille? Millaisia tarpeita, toiveita ja ideoita Sambian markkinoista kiinnostuneilla yrityksillä on?
    Puhujat: Matti Tervo Suomen Sambian suurlähetystöstä, AGS- ohjelmaa Suomen päässä koordinoiva Anna Erkkilä NIRASilta ja Elisabet Kivimäki Into Seinäjoki Oy:stä. 
  • Sambian markkinoista kiinnostuneiden yritysten esittäytymiset ja keskustelu tarjoaman / osaamisen sopivuudesta Sambian markkinoille. 

klo 12-13

  • Aikaa kahdenkeskisille keskusteluille asiantuntijoiden kanssa

Ilmoittaudu keskiviikkoon 21.11.2018 mennessä.

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.