INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

BISNESTÄ NAMIBIAAN - SUURLÄHETYSTÖVIERAILU

Tapahtuma

11
JUN
Namibian suurlähetystö, Helsinki
 

Suomen ja Namibian välinen kauppa on vielä suhteellisen pientä ja vuosittaiset vaihtelut ovat olleet suuria. Suomesta Namibiaan on viety lähinnä koneita ja laitteita. Vastaavasti Namibian suurimpia tuontiluokkia Suomeen ovat olleet lihatuotteet sekä hedelmät ja pähkinät. 

Kehittämistä Namibiassa löytyy mm. logistiikka-, rakennus- ja kaivossektoreilta. Suomalaiset uusiutuvan energian innovaatiot kiinnostavat myös. Maataloussektorin kehittäminen Namibiassa on kansallinen prioriteetti ja tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia suomalaisyrityksille. Suomalaisen ja namibialaisen yhteistyön voimin aloitetaan ensi syksynä mm. rehuntuotanto Namibiassa. Konseptissa suomalaisilla koneilla ja laitteilla akaasiapensaasta tuotetaan hyvin säilyvää rehua karjalle.

Into vierailee Namibian suurlähetystössä tapaamassa suurlähettiläs Bonny Hafikua tiistaina 11.6.2019. Tapaamisessa suurlähettiläälle esitellään Seinäjoen alueen yritysten osaamista sekä tuote- ja palvelutarjoamaa.

Mikäli haluat, että viemme lähettiläälle eritysterveisiä tai selvitämme yritys-/vientitoimintaan liittyviä kysymyksiä, laita viestiä Elisabet Kivimäelle (elisabet.kivimaki@intoseinajoki.fi).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.