INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Bisnestä kaupungin kanssa: ruokapalvelun vihannes- ja perunahankinnat 2020

Tapahtuma

11
JUN
Frami B, 2.krs Edustustila, Kampusranta 9, Seinäjoki
 

Tule kuulemaan ja kommentoimaan Seinäjoen Ruokapalvelun vuodelle 2020 suunniteltuja vihannes- ja perunahankintoja. Sinulla on myös mahdollisuus esitellä yrityksesi ja tuotteesi hankinnoista vastaaville.

Ohjelma 11.6.2019

klo 13.45 - 14.00 Iltapäiväkahvit Frami B:n aulassa

klo 14.00 - 14.30 Mitä on suunnitelmissa hankkia vuonna 2020?

Yleiskatsaus ruokapalvelun vihannes- ja perunahankintoihin ja hankintamenettelyihin // Susanna Suorauha ja Saija Hakoniemi, Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin ruokapalvelun tavoitteena on tavoittaa lähialueen toimittajia. Toiveena on, että yhä useampi toimittaja tarjoaisi tuotteitaan kaupungille ja tulisi näin mukaan tarjoajaksi raaka-aine- ja jalostehankintoihin. Haasteena aiempina vuosina on ollut tarjoajien määrän vähäisyys. Siksi nyt on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että myös pienempien tarjoajien on mahdollista tarjota tuotteitaan kaupungille.

Tässä tapahtumassa Seinäjoen kaupungin ruokapalveluasiantuntija Susanna Suorauha ja hankinta-asiantuntija Saija Hakoniemi kertovat ruokapalveluiden vihannes- ja perunahankinnoista sekä hankintamenettelyistä: mitä tavoitellaan, mitkä ovat volyymit, millaisia raameja ostoille on, millaisella tarjoamalla voi lähteä mukaan, millaisia hankintamenettelyjä kaupungilla on.

Yrityksillä on mahdollisuus kommentoida ja esittää kysymyksiä hankinnan toteutuksesta.

klo 14.30-15.30 Tee yrityksesi ja palvelusi tutuiksi ostajalle!

Osallistujilla on mahdollisuus esitellä lyhyesti yrityksensä tuotteet ja palvelut ostajille. Paikalla tilaisuuden puhujat Susanna Suorauha ja Saija Hakoniemi.

Toivomme mukaan niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä, aiemmin tarjonneita tai aivan uusia. Voit myös tulla esittelemään uutta tuotetta. Myyntipuheen pituus ja muu ohjeistus toimitetaan yrityksille, kun osallistujamäärä on tiedossa. 

Ilmoittaudu tapahtumaan 6.6. mennessä sähköpostilla maria.ahvenniemi(at)intoseinajoki.fi


Vuoropuhelutilaisuus on osa Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahanketta, jota rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.