INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Bisnestä kaupungin kanssa: ruokapalvelun tuoreleipähankinnat 2020

Tapahtuma

04
JUN
Frami B 1. krs , Swingi, Kampusranta 9, Seinäjoki
 

Tule kuulemaan ja kommentoimaan Seinäjoen Ruokapalvelun vuodelle 2020 suunniteltuja tuoreen leivän hankintoja. Sinulla on myös mahdollisuus esitellä yrityksesi ja tuotteesi hankinnoista vastaaville.

Ohjelma 4.6.2019

klo 13.30 - 14.00 Iltapäiväkahvit Frami B:n aulassa

klo 14.00 - 14.30 Mitä on suunnitelmissa hankkia vuonna 2020? 

Yleiskatsaus ruokapalveluiden leipähankintoihin ja hankintamenettelyihin // Susanna Suorauha ja Saija Hakoniemi, Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin ruokapalvelut toivoo tavoittavansa lähialueen toimittajia. Tavoitteena on, että yhä useampi toimittaja tarjoaisi tuotteitaan kaupungille ja tulisi näin mukaan tarjoajaksi tuotehankintoihin. Haasteena aiempina vuosina on ollut tarjoajien määrän vähäisyys. Siksi nyt on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että myös pienempien tarjoajien on mahdollista tarjota tuotteitaan kaupungille.

Tässä tapahtumassa Seinäjoen kaupungin ruokapalveluasiantuntija Susanna Suorauha ja hankinta-asiantuntija Saija Hakoniemi kertovat ruokapalvelun leipähankinnoista ja hankintamenettelyistä: mitä tavoitellaan, mitkä ovat volyymit, millaisia raameja ostoille on, millaisella tarjoamalla voi lähteä mukaan, millaisia hankintamenettelyjä kaupungilla on. Seinäjoen kaupunki tekee leivän hankintayhteistyötä Seinäjoen seurakunnan, Sedun sekä Lapuan kaupungin kanssa.

Yrityksillä on mahdollisuus kommentoida ja esittää kysymyksiä hankinnan toteutuksesta.

klo 14.30-15.30 Tee yrityksesi ja palvelusi tutuiksi ostajille!

Osallistujilla on mahdollisuus esitellä lyhyesti yrityksensä tuotteet ja palvelut ostajille. Paikalla tilaisuuden puhujat Susanna Suorauha ja Saija Hakoniemi.

Toivomme mukaan niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä, aiemmin tarjonneita tai aivan uusia. Voit myös tulla esittelemään uutta tuotetta. Myyntipuheen pituus ja muu ohjeistus toimitetaan yrityksille, kun osallistujamäärä on tiedossa.

Ilmoittaudu tapahtumaan 29.5. mennessä sähköpostilla maria.ahvenniemi(at)intoseinajoki.fi

Vuoropuhelutilaisuus on osa Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahanketta, jota rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR).

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.