INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Bisnestä Argentiinaan ja Uruguayhin

Tapahtuma

14
MAR
Frami, Seinäjoki, Epecin toimisto (www.frami.fi/yhteys)
 

Etelä-Amerikka jaetaan kahteen talousalueeseen: Mercosurin alueeseen ja Tyynenmeren allianssiin. Argentiina ja Uruguay kuuluvat Mercosurin alueeseen. Vaikka Uruguay on pieni valtio jättimäisten Argentiinan ja Brasilian välissä, se on suomalaisille keskeinen kauppakumppani. Suomalainen metsäteollisuuden osaaminen on tunnettua sekä Argentiinassa että Uruguayssa. Tilausta on myös suomalaiselle agroteknologialle, viljely- ja sadonkorjuutekniikoille ja ruokaturvallisuusosaamiselle. Lisäksi maissa on meneillään suuria infrastruktuuriprojekteja, joissa on markkinarakoa energia-, logistiikka- ja rakennusosaamiselle.


Kenelle? Yrityksille, joilla jo on vientiä Argentiinaan tai Uruguayhin ja haluavat tiivistää suhteitaan sekä yrityksille, jotka haluavat avata markkinoita kyseessä oleviin maihin. 

Ohjelma

klo 16 Kahvit ja tervetulosanat // toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila, Epec Oy

klo 16.15-17.00 Markkinakatsaukset Argentiinaan ja Uruguayhin. Millaisia mahdollisuuksia Argentiinassa ja Uruguayssa on? Minkälaiselle osaamiselle on erityisesti kysyntää? Puhujina ovat Argentiinan suurlähettiläs Facundo Vila Uruguayn diplomaatti.

klo 17-18 Yritysten esittäytymiset diplomaateille ja keskustelu bisnessuhteiden edistämisestä. 

Järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin ja Kansainvälinen Tangoakatemia Suomessa ry.:n kanssa. 

Rekisteröidy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.