INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Älä räiski: Suuntaa tekemisesi! Kohdista markkinointi ja tee tulosta.

Tapahtuma

30
AUG
Frami D, Kokoustila Mega, Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
 

Oletko kironnut, että markkinoinnista ei ole mitään hyötyä? “Taas meni markkinointiin kymppitonni ja oliko mitään konkreettista hyötyä?” Nyt lopetetaan räiskiminen ja otetaan markkinoinnin täsmätyökalut käyttöön.

Miten asetat selkeitä mitattavia tavoitteita markkinoinnille? Miksi ja miten valita tarkka kohderyhmä? Paljonko markkinointibudjetin tulisi olla? Paljonko yrityksesi tulisi näkyä somessa vai pitäisikö?

Asettamalla markkinoinnille strategian pystyt selkeästi mittaamaan markkinointiin käytetyn rahan tuloksellisuutta ja yrityksen bisneksen kehittymistä valitussa kohderyhmässä.

Osallistu Ammattimarkkinoijan Tero Purasen tietoiskuun ja kävele takaisin toimistolle mukanasi yksi konkreettinen markkinoinnin työkalu, jonka avulla johdat markkinointia. Teron sanoin: "Markkinointi ei ole höttöä – markkinointi on konkretiaa!"


Inton Älä räiski -tapahtumasarjassa saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten otat markkinoinnin kohderyhmät, tavoitteet ja mittaamisen haltuun sekä miten tuotat sisältöjä nykyaikaiseen markkinointiin, jossa asiakkaan auttaminen on THE JUTTU! Tapahtumasarjassa on 4 osiota, voit osallistua yhteen tai kaikkiin.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti b2b-bisneksessä toimivalle yritykselle ja nopeimmilla on mahdollisuus kahdenkeskiseen sparraukseen asiantuntijayrityksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumaan on muutama vapaa paikka. Ota yhteyttä Eevaan tai Pauliinaan.

Tilaisuus on maksuton, mutta tilaisuuteen on 'no show'-maksu (50 €). Muista siis perua osallistumisesi jos et pääsekkään.

Tapahtuma järjestetään osana Kasvuskanneri-hanketta, jossa etsitään yrityksille uusia kasvun mahdollisuuksia. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR. 


      

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.