INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Älä räiski: Kutsu asiakas! Järjestä paras tapahtuma koskaan.

Tapahtuma

10
OCT
Frami B, Edustustila, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki
 

Oletko kironnut, että markkinoinnista ei ole mitään hyötyä? “Taas meni markkinointiin kymppitonni ja oliko mitään konkreettista hyötyä?” Nyt lopetetaan räiskiminen ja otetaan markkinoinnin täsmätyökalut käyttöön.

Onnistunut tapahtuma on osa yrityksen markkinointia. Miten siis järjestää oikeasti onnistunut tilaisuus? Kaikki lähtee siitä, että tilaisuuden tarkoitus ja tavoitteet on määritelty eli osaat vastata kysymykseen, mitä tapahtumalla halutaan saavuttaa. Tavoitteen asetat SINÄ itse eikä sen tarvitse olla monimutkainen. Nykypäivänä ilmainen aamiainen ei riitä, vaan asiakastilaisuuksiin osallistumisesta halutaan konkreettista hyötyä.

Tapahtumat ja tilaisuudet ovat Seinäjoki Congress myyntipäällikön Jenniina Palmun intohimo ja tästä ominaisuudesta saavat osansa niin asiakkaat, työkaverit kuin perheenjäsenetkin. Jenniina kartoittaa työkseen jatkuvasti uusia ideoita ja vinkkejä tapahtumiin liittyen ja jakaa näitä enemmän kuin mielellään eteenpäin.Inton Älä räiski -tapahtumasarja
ssa saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten otat markkinoinnin kohderyhmät, tavoitteet ja mittaamisen haltuun sekä miten tuotat sisältöjä nykyaikaiseen markkinointiin, jossa asiakkaan auttaminen on THE JUTTU! Tapahtumasarjassa on 4 osiota, voit osallistua yhteen tai kaikkiin.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti b2b-bisneksessä toimivalle yritykselle ja nopeimmilla on mahdollisuus kahdenkeskiseen sparraukseen asiantuntijayrityksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumaan on muutama vapaa paikka. Ota yhteyttä Eevaan tai Pauliinaan

Tilaisuus on maksuton, mutta tilaisuuteen on 'no show'-maksu (50 €). Muista siis perua osallistumisesi jos et pääsekkään.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.