INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Älä räiski: Jaa osaamisesi! Myynti lämpenee.

Tapahtuma

14
NOV
Frami B, 2. krs. Edustustila, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki
 

Oletko kironnut, että markkinoinnista ei ole mitään hyötyä? “Taas meni markkinointiin kymppitonni ja oliko mitään konkreettista hyötyä?” Nyt lopetetaan räiskiminen ja otetaan markkinoinnin täsmätyökalut käyttöön.

Tunnistetaanko sinut? Tietääkö asiakkaasi miten voit auttaa häntä? Nousetko asiakkaan mieleen silloin kun hän sinua tarvitsee? Miten vahvistaa omaa brändiä? Mitä on sosiaalinen myynti?

Väitetään, että yli 70 % ostoprosessista on jo tehty ennen kuin myyjään edes otetaan yhteyttä. Väitetään myös, että työntekijän sanaan luotetaan moninkertaisesti verrattuna mainoksiin tai ylimmän johdon puheisiin. Siksi sinun on yrittäjänä / myyjänä / yrityksen edustajana on tärkeää muotoilla oma osaamisesi ja tuoda se esiin niissä kanavissa, joissa kohderyhmäsi on. Siksi sinun on tärkeää hakea tärpit social sellingistä.

Tärpit sinulle antaa Myynninmaailman varatoimitusjohtaja Ville Orrenmaa.

Inton Älä räiski -tapahtumasarjassa saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten otat markkinoinnin kohderyhmät, tavoitteet ja mittaamisen haltuun sekä miten tuotat sisältöjä nykyaikaiseen markkinointiin, jossa asiakkaan auttaminen on THE JUTTU! Tapahtumasarjassa on 4 osiota, voit osallistua yhteen tai kaikkiin.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti b2b-bisneksessä toimivalle yritykselle ja nopeimmilla on mahdollisuus kahdenkeskiseen sparraukseen asiantuntijayrityksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumaan on muutama vapaa paikka. Ota yhteyttä Eevaan tai Pauliinaan

Tilaisuus on maksuton, mutta tilaisuuteen on 'no show'-maksu (50 €). Muista siis perua osallistumisesi jos et pääsekkään.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.