INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Älä räiski: Herätä kiinnostus! Tee yrityksestäsi uutinen.

Tapahtuma

13
SEP
Frami B, kokoustila Swingi, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki
 

Oletko kironnut, että markkinoinnista ei ole mitään hyötyä? “Taas meni markkinointiin kymppitonni ja oliko mitään konkreettista hyötyä?” Nyt lopetetaan räiskiminen ja otetaan markkinoinnin täsmätyökalut käyttöön.

Aikakaus- ja sanomalehtien ja muun median kiinnostus on yhä vaikeampi herättää. Miten lähestyä toimituksia niin, että ne kiinnostuvat tekemään yrityksestäsi juttuja?

Freelancetoimittaja, kirjailija, viestintäyrittäjä Kirsi Haapamatti Viestintätoimisto Periferiasta tuntee toimitusten arjen. Kokemus niin lehdistötiedotteiden laatijana kuin niiden vastaanottajana on hyvä kombo - Haapamatti auttaa hoksaamaan, miten saada media kiinnostumaan yrityksestäsi.


Inton Älä räiski -tapahtumasarjassa saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten otat markkinoinnin kohderyhmät, tavoitteet ja mittaamisen haltuun sekä miten tuotat sisältöjä nykyaikaiseen markkinointiin, jossa asiakkaan auttaminen on THE JUTTU! Tapahtumasarjassa on 4 osiota, voit osallistua yhteen tai kaikkiin.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti b2b-bisneksessä toimivalle yritykselle ja nopeimmilla on mahdollisuus kahdenkeskiseen sparraukseen asiantuntijayrityksen kanssa. Tilaisuus on maksuton.      

Tapahtumaan on muutama vapaa paikka. Ota yhteyttä Eevaan tai Pauliinaan.                                                      

Tilaisuus on maksuton, mutta tilaisuuteen on 'no show'-maksu (50 €). Muista siis perua osallistumisesi jos et pääsekkään.                                                             

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.