INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Kehu työpaikkasi!

Blogikirjoitus   •   Loka 11, 2017 08:10 EEST

Oletko miettinyt millaisen kuvan annat työstäsi lapsellesi tai läheisillesi? Saapuuko töistä kotiin iloinen vai työhönsä kyllästynyt? Suosittelisitko työtäsi tai työpaikkaasi muille? Motivoituneista osaajista on tällä hetkellä ainakin alueemme yrityksissä pulaa. Tarvittaisiin IT-osaajia sekä teollisuuden tekijöitä, palvelualan asiakastyöstä aidosti innostuvia.

Rekrytoivan yrityksen myönteinen työnantajakuva nousee varmasti yhä merkittävämmäksi kiivaassa kisassa osaajista.

Miten tehdä vaikutus nykyajan nuorisoon? Aloittamalla asennekasvatus perustyön arvostamiseen, kannustamalla opiskelemaan niin tulevaisuuden työpaikoille, unohtamatta perinteisiä toimialoja, jotka edelleen säilyvät digi-ja robotilisaatiossa. Saada heidät ymmärtämään, että raha ei kasva puussa, vaan tarvitaan motivoitunutta asennetta ja paljon työtä.

Koulutuksen, oppilaitosten rooli nuorten ja työllistyvien kiinnostuksen herättämisessä ja ylläpidossa - alati muuttuvien opsien, määrärahojen sekä resurssien vähentyessä - ei ole helppo. Kuitenkin, meidän vanhempien tehtävä on kasvattaa, oppilaitosten opettaa ja yritysten työllistää oikean asenteen ja arvostuksen itseensä koodanneet tekijät.

Minulla on ilo työskennellä organisaatiossa, jossa tekijöiden kanssa yhdessä suunniteltu strategia ohjaa päivittäistä, tuloksekasta tekemistä. Yhtiön tavoitteet on selkeästi määritelty ja oikeamittaisena konkretisoitu jokaiselle meistä. Ihanien kollegoiden kanssa saan tehdä töitä asiakkaidemme parhaaksi, luovasti ideoiden, ratkoen haasteita, riemuiten onnistumisista.

Oma esinaiseni on paras ikinä! Hän tarttuu toimeen, luottaa meihin, auttaa kehittymään. Hän kannustaa ja haastaa, on sopivasti vaativa. Saan olla töissä oma itseni, osaamistani ja työtäni arvostetaan. Aktiivinen ja ajoissa aloitettu vuoropuhelu, säännöt ja toimintamallit mahdollistavat turvallisen ja kehittävän työskentelyn energisessä, hyvinvoivassa työyhteisössä.

Lapseni, läheiseni sekä asiakkaani saavat siis useasti kuulla, miten minulla on innostava työ ja upeat kollegat! Kerro sinäkin työstäsi positiivisesti. Tarvittaessa kehitä työtäsi tai organisaatiotasi. Alueellamme on useita työhyvinvoinnin, henkilöstöjohtamisen sekä organisaatioiden kehittäjiä. Jos omat voimat tai osaaminen eivät riitä, ole rohkeasti yhteydessä. Aloita piipahtamalla Work goes happy -tapahtumassa Seinäjoki Areenassa huomenna torstaina.  


Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila@intoseinajoki.fi

Eeva Jussila työskentelee asiantuntijana Into Seinäjoki Oy:ssä alkavien ja nuorten yritysten palveluissa sekä Liikeideat lentoon -valmennuksessa. Asiakkaistaan innostuvan Eevan löytää kesäisin pesiskentän laidalta ja viikonlopun koittaessa lämpiää pihasauna.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://into-seinajoki.mynewsdesk.com/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.