INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Inspiraatiota ihmisistä ja tapahtumista

Blogikirjoitus   •   Loka 31, 2018 13:30 EET

Opiskelen kolmatta vuotta restonomiksi SeAMKissa. Suoritan Intossa kolmen kuukauden mittaisen harjoittelun tapahtuma-assistenttina, joten pääsen olemaan mukana avustamassa monessa eri tapahtumassa ja niiden suunnittelussa.

Ensimmäinen harjoitteluviikko kului kaiken uuden harjoittelemisessa ja oppimisessa sekä I Love Me -messuja suunnitellessa. Kolmipäiväiset messut olivatkin ensimmäinen tapahtuma, johon pääsin Inton mukana osallistumaan.

Messuilla olimme Inton porukan ja yritysten kanssa lisäämässä ihmisten tietoisuutta Etelä-Pohjanmaasta ruokamatkailumaakuntana. Mielestäni meidät otettiin Helsingissä oikein hyvin vastaan ja moni oli asiastamme kiinnostunut, vaikka ei mitään suhteita Etelä-Pohjanmaan suuntaan olisi ollutkaan. Uskon, että messut auttoivat niin Intolaisia kuin yrityksiäkin hankkimaan uusia kontakteja ja asiakkaita, sekä lisäämään tietoisuutta Etelä-Pohjanmaasta. Ja jos ei niinkään Etelä-Pohjanmaasta, niin ainakin Juustoportin jakamat jugurtit olivat messukävijöiden keskuudessa kuumaa kamaa.

Tällä hetkellä olen mukana joulumarkkinoiden suunnittelussa ja järjestämisessä, jotka Into järjestää keskuspuistossa lauantaina 1.12. Olen myös mukana tammikuussa järjestettävässä markkinointifoorumissa, sekä ensi vuoden maaliskuussa järjestettävien Food Business Summitin sekä Healthy Kids of Seinäjoki -konferenssin suunnittelussa.

Ensimmäisten kolmen viikon aikana olen kaiken suunnittelun, palaveeraamisen ja kokoustamisen lisäksi päässyt tapaamaan ja kuuntelemaan inspiroivia ihmisiä olympialuistelija Mika Poutalasta Varustelekan perustaja Valtteri Lindholmiin, ja saanut osallistua Inton tyky-toimintaan. Harjoittelu on opettanut ja antanut jo niin paljon, etten malta odottaa, mitä kaikkea pääsen Intossa vielä reilun kahden kuukauden aikana kokemaan!

Elina Ala-Lahti, puh. 040 162 8783  elina.ala-lahti(at)intoseinajoki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.