INTO Seinäjoki
Tervetuloa uutishuoneeseemme
Seuraa Into Seinäjoki

Asenne yhdistää yrittäjyyden ykkösjoukkuetta

Blogikirjoitus   •   Touko 24, 2017 08:23 EEST

Tämän kevätkauden yksi omista merkkitapauksista elettiin viime perjantaina, kun OmaSp Stadionilla otettiin kuva yrittäjyyden ykkösjoukkueesta. Suomen suurimpaan (näinhän on hyvä sanoa, kun ei paremmasta tiedä) yrittäjien ja yritysten edustajien yhteiskuvaan ilmoittautui 600 innokasta. Hyvä määrä - ensimmäiseksi kerraksi! Tuli nimittäin kuvauksen jälkeen mieleen, että tämähän olisi mainio tempaus toistaa. Joka vuosi enemmän osallistujia. Lopulta vaikka 3000 yrittäjää. Stadionille mahtuu kyllä!

Miksi moinen hässäkkä yhden kuvan takia? No kaikkein yksinkertaisin vastaus on: miksi ei? TAI Koska me voimme.

Seinäjoki ja koko maakuntamme on monella tavalla yrittäjyyden ykkösaluetta. Elinkeinoelämän keskusliiton kuntarankingissa sijoituimme tänä vuonna kolmatta kertaa peräkkäin ykköseksi. Sijoitusta kuvaa se, että se ei enää edes ollut uutinen, kun ranking julkistettiin.

Mikä sitten tekee meistä yrittäjyyden ykkösjoukkueen? Joukkuehenki ja asenne. Joka kerta haastatellessani yrittäjiämme he muistavat mainita asenteesta ja tekemisen meiningistä, kun kysyy, miksi on hienoa toimia yrittäjänä juuri Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaalla.

Ja markkinointi-ihmisen näkökulmasta hienointa on, että ASENNETTA EI VOI KOPIOIDA. Se on nyt ja tulevaisuudessakin meidän tärkeä valttimme alueiden kiristyvässä vetovoimakilpailussa. Kunhan emme jää lepäämään laakereillemme ja kuvittele, että asenne säilyy itsestään.

Ykkösjoukkueen kuvaus ja yrittäjien pyytäminen avuksi kuvan onnistumiseen oli yksi osoitus asenteesta: tällaista voi täällä noin vain ehdottaa ja ihmiset lähtevät heti mukaan. Itselleni kuvaustempaus oli paitsi aluemarkkinointia myös hatunnosto ja kumarrus kaikille yrittäjille. Arvostan!

Sanna Männikkö

Sanna Männikkö on Inton "brändimanageri". Hän vastaa siitä, että Inton monipuolinen tekeminen kiinnostaa ja palvelee alueen yrityksiä ja siitä, että Seinäjoen asema yritysten parhaana toimintaympäristönä vahvistuu. Erottuminen massasta, muistijäljen jättäminen, rytmihäiriön aiheuttaminen - siinäpä tavoitetta.Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin <a href="http://into-seinajoki.mynewsdesk.com/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">tietosuojakäytännön</a> mukaisesti.